Actie:
75 stuks voor slechts € 4,95

Bestel snel
en gemakkelijk je ideale mondkapje!

Altijd een goede bescherming tegen infecties !

Vandaag besteld, vandaag verzonden!

Shop nu

Bescherm jezelf en anderen: kies jouw mondkapje

We kunnen niet meer zonder: het mondkapje. Overal op straat kom je ze tegen, in verschillende vormen en maten. Of het ooit permanent opgenomen wordt in de samenleving? Dat weten we niet. Wat we wel weten: we hebben de juiste bescherming beschikbaar. Voor jou en jouw naasten.

Op iedere openbare locatie zoals vliegvelden, scholen en winkels is het mondkapje verplicht om te dragen. Zorg daarom dat je er genoeg op voorraad hebt. De mondkapjes van Desinfox kun je vandaag bestellen. En morgen dragen.

Wil jij weten welk mondkapje of masker geschikt is voor jou? Check hier onze beschikbare opties.

‍Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden!Mondkapjes 75 stuks
Mondkapjes 75 stuks
Mondkapjes 75 stuks
Mondkapjes 75 stuks

Mondkapjes met
high density filter

Bescherming tegen infecties hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het mondkapje van Desinfox beschikt over een hoge antibacteriële filterwerking. Dat is nog niet genoeg: ook de non-woven opbouw van drie lagen zorgt ervoor dat jij veilig blijft. Last van allergische irritaties bij inademen? Met het mondkapje van Desinfox ben je beter beschermd vanwege de hypoallergene buitenlaag. Standaard op de mondkapjes van Desinfox.

Hoog draagcomfort? Hebben we rekening mee gehouden. De binnenzijde is een zachte maar absorberende laag zodat vocht snel opgenomen wordt. En het comfort gegarandeerd blijft. Uiteraard wordt jouw ademhaling niet beperkt.

We zetten de belangrijkste punten voor je op een rij:

 • Geschikt voor ieder gezicht;
 • Hoog draagcomfort door zachte binnenzijde;
 • Optimale bescherming bij eenmalig gebruik;
 • Snelle levering: vandaag besteld, vandaag verzonden.

 


   Verpakt per 75 stuks

   €4,95

   ‍Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden!

   KN95: Volledig mondmasker voor de beste bescherming

   Het dragen van een mondkapje volstaat in veel gevallen. Draag je een bril? Dan herken je misschien wel het feit dat jouw bril continu beslaat. Wij raden je aan om de KN95 te proberen: door middel van een comfortabele neusklem kun jij blijven kijken zonder waas.

   Draag je geen bril maar ben je op zoek naar een hoger draagcomfort en betere bescherming? De KN95 is praktischer en heeft een beter filter dan het reguliere mondkapje. Uiteraard voldoen ook deze mondmaskers aan de gestelde eisen van de overheid voor niet-medische toepassingen. Wil je dit mondmasker morgen proberen? Bestel dan vandaag. Door slimme logistiek staan we morgen bij je voor de deur.

   ‍Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden!

   KN95 Mondmasker 10 stuks
   KN95 Mondmasker 10 stuks
   KN95 Mondmasker 10 stuks
   KN95 Mondmasker 10 stuks

   KN95 Mondmasker met verhoogde filterwerking en extra goede afsluiting

   Het gecertificeerde mondmasker KN95 heeft een extra filter laag voor een nog hogere bescherming. Ook in sommige niet medische sectoren kan deze extra bescherming gevraagd worden. Daarnaast biedt het mondmasker een verhoogd draagcomfort. De aanpasbare neusklem maakt het mogelijk dat de afsluiting op maat kan worden afgesteld. Brildragers ervaren direct het voordeel! De elastische bandjes zorgen voor de juiste spanning met een goede omsluiting van het gehele gezicht. Bestel nu en ervaar direct het voordeel van de betere afsluiting en verhoogde filterwerking van de KN95!


   Verpakt per 10 stuks.

   €19,95

   ‍Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden!